Öğretmenler Günümüz Kutlu Olsun

“Dünyanın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun en fedakâr ve saygıdeğer unsurlarıdır.”  Geleceğimizin mimarları olan öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. Okulumuzda öğretmenler günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Sınıf Öğretmenimiz Selçukhan ODABAŞ rehberliğinde okul panoları günün anlam ve önemine yönelik düzenlendi. Okul Müdürümüz Enver DAĞTEKİN ve Müdür Yardımcımız Mine ÇAKMAK, sınıfları teker teker gezerek öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladılar.

Öğretmenler günü sebebiyle düzenlenen okul yemeğinde emekliye ayrılan öğretmenimiz Hamit BOYACI unutulmadı. Bu anlamlı günde  Okul Müdürümüz Enver DAĞTEKİN tarafından veda konuşması yapıldı,  emekli öğretmenimize plaket takdim edildi. Hamit hocamız yıllar boyunca eğitim camiamıza yapmış olduğunuz özverili hizmetlerden dolayı hepimiz size sonsuz teşekkürler sunuyoruz. Emeklilik yaşamınızı sağlık ve mutlulukla geçirmenizi dileriz.

27-11-202327-11-202327-11-202327-11-2023